Rust in je hoofd, volg je ziel

therapies-ontspanning-main


Dolfijn Brein Behandeling

Wat doet een Dolfijn Brein Behandeling?

Het geeft het lichaam zijn dolfijnachtig soepelheid terug. Deze behandeling werkt voornamelijk in op je brein en je zenuwstelsel om de yin-yang balans te herstellen. Dat betekent dat het zelfgenezende (yin/parasympathische) deel van je autonome zenuwstelsel de kans krijgt om zich op te laden. (Normaal gesproken hollen wij door op de kracht van het yang/sympathische deel totdat wij erbij neervallen!)

Er ontstaat rust en ruimte voor het lichaam om zijn diep gewortelde spanningen los te laten. Je ervaart een weldadige diepe ontspanning. Je komt in een staat van diepe innerlijke stilte, zonder dat je zelf jarenlang meditatie hoeft te beoefenen. Mogelijk ontvang je een antwoord op een innerlijke vraag.

Je ligt gekleed op een behandeltafel. Ik laat het lichaam zachte passieve bewegingen maken, terwijl er ook via mijn handen energiewerk plaats vindt - verschillende vormen van healing die ik in de loop der jaren werkzaam heb gevonden.

Wat zijn de gebruikte technieken?

»Dolphin Brain Repatterning

Oorspronkelijk ontwikkeld door Feldenkreis als een vorm van lichaamswerk, nu met toevoegingen van lichtwerk door Amorah Quan Yin als een onderdeel van Pleiadian Lightwork.

»Resonance Healing

Deze energie maakt je lichaam ontvankelijk voor het Licht, ‘verlicht’ de afgescheidenheid van lichaam en geest en brengt de rechter- en linkerhersenhelften in evenwicht. Je wordt de hele behandeling door veilig gekoesterd in de voedend vrouwelijke resonantie van Moeder Aarde. Zie www.resonancehealing.com

»Oneness Blessing

Een overdracht van Licht (ook deeksha genoemd, oorspronkelijk uit India) die je helpt het leven te ervaren zoals het is en te groeien in bewustzijn. De deeksha energie is een verbindende energie van goddelijke genade die ons bewustzijn doet toenemen als individu, waardoor we de verbondenheid met elkaar meer gaan ervaren. Zie www.onenessalkmaar.nl


Mindful Movement met Meditatie

Wat is het?

Een doorgaande groep met open instap.

Op intuitieve wijze worden de volgende bewegingsvormen ingezet: dynamische lichaamsoefeningen uit de bio-energetica,  een vloeiende vorm van yoga, en spontane dansbewegingen voor het leren luisteren naar je eigen behoeftes. We eindigen met een geleide meditatie.

Wat doet het?

Je komt weer thuis in je lijf en je levensenergie gaat weer stromen door diverse vormen van beweging. ‘Aanwezig zijn’ met je aandacht in het nu staat centraal. Tijdens de meditatie kom je tot de innerlijke stilte van je hart waardoor er ruimte is voor de zachte stem van je ziel.

Praktische informatie

Dolfijn Brein Behandeling

  • Een sessie duurt 1.5 uur en kost €50.

Graag los zittende kleding dragen. Zorg dat je een half uur speling hebt na de sessie om volledig bij te kunnen komen. Het liefst geen inspannende fysieke oefeningen/werkzaamheden na de behandeling ondernemen.

Mindful Movement met Meditatie

  • Wekelijks op vrijdagochtend (09.30 – 11.00)
  • Kosten voor een serie 4 lessen: € 50
  • Gratis proefles in overleg met de docente
  • Daarna inschrijven en contant betalen voor minimaal een maand

Meer info en opgave:

per email info@bodyheartandsoul.nl of tel: 072 5645232

Waardering

“Meteen al bij de eerste keer voelde ik de behandeling diep op me inwerken en kwam ik in een ontspanning, die weldadig aanvoelde en lang doorwerkte. Diana’s manier van werken en aanraken is liefdevol, respectvol en aandachtig, waardoor ik me veilig genoeg voel om me te kunnen ontspannen.

De behandeling werkt mijns inziens krachtiger dan de meeste ‘gewone’ massages, het gaat dieper – ik weet niet hoe ik het anders uit moet drukken.

Na zo’n 8 behandelingen voel ik hoe de ontspanning zich ‘genesteld’ heeft in mijn lijf en zenuwgestel, waardoor ik me stabieler en rustiger voel.”

(PV ~ Dolfijn Brein Behandeling)

Artwork: Entering Wave Forms
© Wilka Zelders