Visie

Werken met het voelende lichaam vormt een rode draad omdat ik merk dat onze cultuur lijdt onder de overtuiging dat het denken belangrijker is dan het voelen.

Je kunt denken zien als ‘mannelijk’ en voelen als ‘vrouwelijk’, en natuurlijk hebben mannen en vrouwen beide nodig! Zeker nu de mensheid en onze aarde in crisis zijn. Het is noodzakelijk dat de volgende stap in onze evolutie wordt genomen. Dat is  de stap naar Eenheidsbewustzijn waarbij het hart centraal staat op alle niveaus van onze gemeenschap en cultuur.  Deze quantumsprong in bewustzijnsevolutie wordt grotendeels bepaald door het creëren van de juiste balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energieën en waarden, door de volledige vereniging van deze twee polariteiten in Eenheid.

Lees meer...

Biografie

diana biografieOorspronkelijk heb ik in mijn geboorteland Engeland biochemie gestudeerd, omdat ik als tiener een drijfveer voelde om iets voor mensen met kanker te betekenen.

Bij mijn eerste baan als biochemicus kreeg ik de kans om te luisteren naar vrouwen met borstkanker. Gedurende de drie uur voordat ze hun mastectomie ondergingen deelden zij hun eigen verhaal met mij.

Na 3 jaar begon ik intuïtief te voelen dat hun levenslust en emotionele veerkracht veel meer invloed hadden op het verloop van de kanker dan de biochemische kenmerken van hun tumor.

Anno 1972 besloot ik dat deze puur wetenschappelijke benadering niet mijn weg was.

Lees meer...

Meld je aan!

Schrijf je NU in voor de gratis Nieuwsbrief met waardevolle praktische TIPS. Deze verschijnt ongeveer eens per maand. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Bij elke 10de inschrijving bied ik deze persoon één gratis sessie aan! Je kunt uit alle 4 modaliteiten voor deze sessie kiezen. Je wordt per email geinformeerd als je gewonnen hebt.

Selecteer hieronder je belangstelling (klik op één of beide):

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com